ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Στοιχεία Επιχείρησης:

 

  • Επωνυμία: ΛΟΥΙΖΙΔΗΣ Μ. ΛΟΥΙΖΟΣ
  • Έδρα: Τσουρουκτσόγλου 8-12, Νέα Ιωνία Αττικής ,ΤΚ 14231
  • Α.Φ.Μ: 022336618 / Δ.Ο.Υ.  Νέας Ιωνίας
  • Αριθμός Γ.Ε.Μ.Η: 098014103000/ Επιμελητήριο Αθηνών
  • Αριθμός  Μητρώου Προμηθευτή: 1762/14
  • Τηλέφωνο Επικοινωνίας/Φαξ: 2102791824

 

Όροι Χρήσης:

 

Το www.louizidishome.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης προϊόντων μέσω του διαδικτύου της επιχείρησης ΛΟΥΙΖΙΔΗΣ ΜΙΧ. ΛΟΥΙΖΟΣ με έδρα την Νέα Ιωνία Αττικής (Α.Φ.Μ 022336618, Δ.Ο.Υ Ν.Ιωνίας). Η προβολή, παρουσίαση, πώληση, μεταφορά, παράδοση και τυχόν επιστροφή των προϊόντων και γενικά όλες οι υπηρεσίες του www.louizidishome.gr παρέχονται σύμφωνα με τους παρόντες όρους χρήσης και την πολιτική εμπιστευτικότητας προσωπικών δεδομένων, η οποία αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των παρόντων όρων. O επισκέπτης οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους παρόντες όρους. Η χρήση του www.louizidishome.gr συνεπάγεται ως αποδοχή των όρων χρήσης. Σε περίπτωση μη αποδοχής οποιουδήποτε όρου χρήσης, απαγορεύεται ρητώς η χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος μας. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να επιλέγει ελεύθερα τα προϊόντα που εμπορεύεται και να τροποποιεί, ανανεώνει ή/και αποσύρει αυτά οποτεδήποτε και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Το ίδιο ισχύει και για τις τιμές που μπορούν να αλλάζουν χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση

 

1.Όροι. Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρώντες όρους και προϋποθέσεις συναλλαγών, σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη. Αναλαμβάνει επίσης την υποχρέωσει να ενημερώνει τους χρήστες για τυχόν τροποποιήσεις και αλλαγές μέσα από την ιστοσελίδα της.

 

2. Περιορισμός ευθυνών. To www.louizidishome.gr δεν ευθύνεται έναντι των πελατών / χρηστών για ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη της παραγγελίας τους . Επίσης επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας. Το www.louizidishome.gr ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, Το κατάστημα παρέχει το περιεχόμενο (πχ πληροφορίες, ονόματα, φωτογραφίες, απεικονίσεις), τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διατίθενται μέσω του δικτυακού τόπου “όπως ακριβώς έχουν”. Σε καμία περίπτωση δεν φέρουμε ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή/και ποινικής φύσεως ούτε για τυχόν ζημία (θετική, ειδική ή αποθετική, η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή/και σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κλπ.) από επισκέπτες του δικτυακού τόπου ή τρίτους από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή/και τη χρήση του δικτυακού τόπου ή/και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή/και πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή/και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

 

3.Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας. Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της εταιρίας και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του Περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του Περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της εταιρίας.

 

4. Προσωπικά δεδομένα : Εκτενής Αναφορά για την πολιτική απορρήτου και την ασφάλεια προσωπικών δεδομένων γίνεται στον σύνδεσμo της σελίδας μας (ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ/ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ) που αποτελεί αναπόσταστο κομμάτι των όρων χρήσης της.

5.Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του www.louizidishome.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994), που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

 

6. Τρόποι Παραγγελίας:

 

Α)Από τον ιστότοπο μας, 24 ώρες το 24ώρο: Διαλέξτε το προϊόν που θέλετε και με απλά βήματα προχωρήστε και ολοκληρώστε την διαδιακασία παραγγελίας

 

Β) Τηλεφωνικά: Στο 2102791824 καθημερινά από τις 10:00 έως τις 19:00 !

 

Γ) Με email στο ή στο info@louizidishome.gr δηλώνοντας κωδικό προϊόντος και στοιχεία αποστολής και επικοινωνίας.

 

Δ) Με Φαξ στο 210-2791824

 

Ε) Από το καταστήμα μας στην οδό Τσουρουκτσόγλου 10-12 , στην Νέα Ιωνία Αττικής, 14231. Ωράριο Καταστημάτων.

 

Στις αναγραφόμενες τιμές των διαφόρων προϊόντων που αποτυπώνονται στην Ιστοσελίδα συμπεριλαμβάνεται και ο νόμιμος Φ.Π.Α.

 

Οι τιμές του ηλεκτρονικού καταστήματος μπορούν να αλλάξουν οποτεδήποτε χωρίς προειδοποίηση.

 

Οι εκπτώσεις που αναγράφονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Εταιρείας δεν είναι δεσμευτικές και για το φυσικό κατάστημά της.

 

Εφόσον διαπιστωθεί ότι ένα συγκεκριμένο προϊόν έχει διαφορετική τιμή κατά την αγορά του μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος από αυτή στην οποία διατίθεται την ίδια στιγμή από τα φυσικά καταστήματα της Εταιρείας, η Εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη και δεν καλύπτει διαφορές τιμών προϊόντων που αγοράσθηκαν από φυσικό κατάστημα της Εταιρείας και ο πελάτης διαπίστωσε εκ των υστέρων την ύπαρξη χαμηλότερης τιμής στο ηλεκτρονικό της κατάστημα ή το αντίστροφο.

 

Οι διάφορες προσφορές προϊόντων ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Σε περίπτωση μικρής/περιορισμένης διαθεσιμότητας αποθέματος προϊόντος που έχει βγει σε προσφορά οι σχετικές παραγγελίες θα εκτελούνται κατά σειρά προτεραιότητας.

 

Η Εταιρεία προσπαθεί να σας παρέχει καθημερινά υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Η Εταιρεία στα πλαίσια καλή πίστης, δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται για τυχόν σφάλματα σε χαρακτηριστικά, φωτογραφίες και τιμές προϊόντων που αναγράφονται στην ιστοσελίδα της εταιρείας www.louizidishome.gr και δεν μπορεί να εξασφαλίσει ότι δεν θα υπάρχουν σφάλματα από οποιαδήποτε αιτία κατά την εισαγωγή ή/και ενημέρωση των χαρακτηριστικών ή/και της τιμής ενός προϊόντος.

 

Στα πλαίσια της καλής πίστεως και για την δική σας προστασία σας παρακαλούμε εφόσον διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του, πριν προχωρήσετε στην παραγγελία του να επικοινωνείτε με την Εταιρεία στο τηλ. 2155157406 ή με αποστολή e-mail

 

7.Kόστος Αποστολής: Στην προσπάθεια μας να προστατεύσουμε τον πελάτη μας από υπερχρεώσεις στα μεταφορικά σας παρουσιάζουμε ενδεικτικά τις εναλλακτικές που σας παρέχουμε ώστε να έχετε το προϊον σας όταν το θέλετε με την μικρότερη δυνατή επιβάρυνση.

 

Συνεργαζόμενες courier: Elta courier

Για τη Αττική:

 

Από 0-2 Κιλά : 1,99

Από 2-4 Κιλά:  2,99

Για κάθε Κιλό: +0,70

 

Για υπόλοιπη χερσαία Ελλάδα

Από 0-2 Κιλά : 1,99

Από 2-4 Κιλά:  3,29

Για κάθε Κιλό: +0,80

 

Για νησιωτική Ελλάδα

Από 0-2 Κιλά : 1,99

Από 2-4 Κιλά:  3,59

Για κάθε Κιλό: +0,90

 

Χρέωση Αντικαταβολής : +1,90€

 

*Δεν αποστέλλονται παραγγελίες προϊόντων αξίας κάτω από 10€ με αντικαταβολή.

**Δεν αποστέλλονται παραγγελίες με εποχιακά προϊόντα πλησίον της λήξης περιόδου με αντικαταβολή. (Για Χριστούγεννα πέραν της 10/12, για Πάσχα 10 Ημέρες Πρίν .

Επιπλέον μπορείτε να επιλέξετε ως εναλλακτική τις ταχυμεταφορές μέσω Courier με πολύ χαμηλές χρεώσεις,μεγάλη ταχύτητα και παράδοση στην πόρτα σας  Οι χρεώσεις υπολογίζονται αυτόματα ανάλογα το βάρος και την περιοχή παράδοσης

 

Σε περίπτωση που ο τόπος παράδοσης θεωρείται “Δυσπρόσιτη περιοχή” θα σας ενημερώνουμε άμεσα για το επιπλέον μεταφορικό κόστος που προκύπτει.Σε απομακρυσμένες-δυσπρόσιτες περιοχές  ο χρόνος παράδοσης μεταβαλλεται σε +2-3 εργάσιμες κατ ελάχιστον.

 

Για αντικείμενα μεγάλου όγκου ή βάρους χρησιμοποιούνται Μεταφορικές Εταιρίες για όλη την Ελλάδα με χρέωση που προκύπτει κατόπιν συνεννόησης Στήν αποστολή μέ μεταφορική δέν ισχύει η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή.

 

Μέσω του δικτύου μας καθώς και μέσω των Courier η αποστολή γίνεται στο συντομότερο δυνατό χρόνο και το προϊόν φτάνει στη πόρτα σας.

 

Σε περίπτωση που το ογκομετρικό βάρος είναι μεγαλύτερο του πραγματικού, τότε η χρέωση γίνεται με το ογκομετρικό βάρος, το οποίο υπολογίζεται σε κιλά, αν πολλαπλασιάσουμε τις 3 διαστάσεις της συσκευασίας (μετρημένες σε εκατοστά) και διαιρέσουμε με το 5.000. Ισχύει δηλαδή η σχέση (ύψος σε εκατοστά) x ( μήκος σε εκατοστά) x (πλάτος σε εκατοστά) / 5.000

 

Για την παραλαβή από το κατάστημα ισχύουν τα κάτωθι:

 

Η Εταιρεία σας παρέχει τη δυνατότητα παραγγελίας των προϊόντων, που είναι διαθέσιμα, μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος και παραλαβής των προϊόντων αυτών από ένα εκ των φυσικών καταστημάτων της Εταιρείας αποπληρώνοντας την αξία των εμπορευμάτων χωρίς επιπλέον έξοδα αποστολής ή/και αντικαταβολής .Η παραλαβή γίνετε κατόπιν συνεννοήσεως με τηλ η email 
Χωρίς προηγουμένη ενημέρωση δεν ευθύνεται η εταιρεία για τυχόν ελλείψει του προϊόντος όταν έρθετε στο κατάστημα ακόμα και σε περίπτωση που γραφεί άμεσα διαθέσιμο

 

Το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων λιανικής είναι : Δευτέρα/Τετάρτη/Σάββατο → 09:30 – 15.00 και Τρίτη/Πέμπτη/Παρασκευή → 09:30-14.30 & 17.00-21.00.

Επίπλέον υπάρχει η δυνατότητα να παραλάβετε τα προϊόντα σας και ώρες που είναι κλειστά τα καταστήματα λιανικής μας, κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης στo τηλέφωνo 2102791824.

Τοσυρουκτσόγλου 8-12 Νέα Ιωνία, Αττικής

 

Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει η αποπληρωμή του τιμήματος να γίνει κατά την παραλαβή από το κατάστημα, η εν λόγω παραγγελία σας θα ισχύει για τρεις (3) εργάσιμες ημέρες από την επομένη της ημέρας που θα λάβετε ηλεκτρονική ειδοποίηση της κατάστασης της παραγγελίας σας και της «Εντολής Αγοράς» στο προσωπικό σας e-mail. Σε περίπτωση δε που δεν προσέλθετε στο κατάστημα για την εκτέλεση της παραγγελίας σας (ήτοι, παραλαβή της παραγγελίας και αποπληρωμή του τιμήματος) κατά την ως άνω αναφερόμενη προθεσμία, η παραγγελία σας θα ακυρώνεται αυτομάτως, μη υπεχούσης της Εταιρείας ουδεμίας ευθύνης εκ της αιτίας αυτής.

 

Τέλος, σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι κάποιος χρήστης προβαίνει σε καταχρηστική άσκηση της δυνατότητας αυτής που του παρέχεται από την Εταιρεία (π.χ. επανειλημμένη παραγγελία ειδών μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος και μη παραλαβή αυτών από το κατάστημα, κλπ.), η τελευταία δύναται να αποκρούσει και αρνηθεί την παραγγελία του εν λόγω χρήστη μέσω της δυνατότητας παραλαβής από το κατάστημα.

 

8.Χρόνος Αποστολής

 

Η παράδοση των προϊόντων γίνεται εντός 1-3 εργάσιμων ημερών από την επόμενη της παραγγελίας σας εφόσον τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα και γενικότερα ακολουθούν τους κανόνες διαθεσιμότητας που τα συνοδεύουν την στιγμή της αγοράς.

Σε απομακρυσμένες-δυσπρόσιτες περιοχές  ο χρόνος παράδοσης μεταβαλλεται σε +2 εργάσιμες κατ ελάχιστον.

Σε περίπτωση που τα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμα θα επικοινωνούμε μαζί σας στο τηλέφωνο ή στο e-mail που έχετε καταχωρήσει εντός 24 ωρών από την παραγγελία σας ενημερώνοντας σας σχετικά με την εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης έτσι ώστε να αποφασίσετε την επιβεβαίωση ή ακύρωση της.

 

9.Τρόποι Πληρωμής:

Μέσω Χρεωστικής/Πιστωτικής

Μέσω Pay Pal

Με αντικαταβολή κατά την παραλαβή. (+1,90€)

Με κατάθεση σε τραπεζικό Λογαριασμό

Με παραλαβή από το κατάστημα.

 

10.Υπαναχώρηση/ Επιστροφή/ Αντικατάσταση Προϊόντων:

 

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν αναιτιολογήτως και να ζητήσετε την καταβολή του τιμήματος που καταβάλατε εντός 14 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος και αφού το αποστείλετε με δικά σας έξοδα σε κάποιο εκ των φυσικών καταστημάτων της Εταιρείας. Η Εταιρεία στην περίπτωση αυτή οφείλει να σας επιστρέψει τα χρήματα που καταβάλατε ως τίμημα για την αγορά του προϊόντος, όχι δε και τα έξοδα αποστολής ή αντικαταβολής που τυχόν καταβάλατε για την εκτέλεση της παραγγελίας και τα οποία βαραίνουν εσάς αποκλειστικά, η δε επιστροφή των χρημάτων σας θα πραγματοποιηθεί εντός δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε το προς επιστροφή προϊόν. Διευκρινίζεται στο σημείο αυτό ότι τυχόν έξοδα επιστροφής των χρημάτων σας βαρύνουν αποκλειστικά εσάς.

 

Μπορείτε ακόμη να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε σε κάποιο από τα φυσικά καταστήματα της Εταιρείας και να ζητήσετε την αλλαγή του με άλλο προϊόν ίσης αξίας με το τίμημα που έχετε ήδη καταβάλει ή με πρόσθετο τίμημα εφόσον το επιθυμείτε, μέσα σε δεκατέσερεις (14) ημερολογιακές ημέρες από την παραλαβή του προϊόντος.

Ωρές επιστροφών από 11:30 μέχρι το κλείσιμο του καταστήματος

Και στις δύο ως άνω περιπτώσεις, για να είναι εφικτή η επιστροφή, θα πρέπει:

 

1. Το προς επιστροφή προϊόν να βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε, δηλαδή να είναι πλήρες, χωρίς φθορές , η συσκευασία του να είναι αυτή που συνοδεύει κανονικά το προϊόν συμπεριλαμβανομένων όλων των ετικετών, απαραίτητων συνοδευτικών εγγράφων κλπ. και σε κάθε περίπτωση να μην έχει χρησιμοποιηθεί και

 

2. το προς επιστροφή προϊόν να συνοδεύεται από τα σχετικά παραστατικά αγοράς (απόδειξη, φορτωτική κλπ.).

 

Στις περιπτώσεις που το προϊόν που παραγγέλθηκε από τον πελάτη δεν ικανοποιεί τις απαιτήσεις του και το γεγονός οφείλεται αποκλειστικά σε λάθος εκτίμηση του πελάτη, τότε το κατάστημα δεν έχει καμία ευθύνη και υποχρέωση για αλλαγή του προϊόντος.

Εάν οι προαναφερθείσες προϋποθέσεις δεν πληρούνται το προϊόν θα σας επιστρέφεται με δική σας χρέωση.

 

Αντίθετα, εφόσον η επιστροφή/αντικατάσταση γίνεται λόγω αποδεδειγμένης ελαττωματικότητας του προϊόντος τα έξοδα αποστολής του νέου προϊόντος ή επιστροφής των χρημάτων σας, επιβαρύνουν την Εταιρεία.

 

 

Για την αντιμετώπιση ελαττωμάτων ή ελλείψεως συνομολογημένων ιδιοτήτων στα πωλούμενα είδη ισχύουν οι προβλέψεις του αστικού κώδικα. Για να θεωρείται μία ιδιότητα συνομολογημένη, θα πρέπει να πιστοποιείται ως τέτοια εγγράφως από αμφότερα τα μέρη.

 

Οποιαδήποτε ζημία υποστεί το προϊόν κατά την επιστροφή του προς εμάς, βαρύνει αποκλειστικά εσάς.

 

Επίσης οτι δεν γίνετε αντικατάσταση  και επιστροφή στης κάτωθι περιπτώσεις

Στην Περίπτωση Κατεστραμμένης Συσκευασίας Η Συσκευασία Που Ακούγετε Θόρυβος Σπασμένων Η Καταστραμμένων Προϊόντων  Ο Πελάτης Μπορει Να Μην Αποδεχτεί Την Παραλαβή Του Προϊόντος και να επικοινωνηση με την εταιρεία μας για να μάς ενημερώσει για το πρόβλημα . Εφόσον υπογράψει και παραλάβη υποδηλώνει οτι παρέλαβε σε άριστ κατάσταση

Στην Περίπτωση που το προϊόν είναι ηλεκτρικό και έχει εγγύηση  και το Προϊόν Επιστραφεί Στην Έδρα Μας Και Δεν Διαπιστωθεί Κάποιο Πρόβλημα, Ο Πελάτης Επιβαρύνεται Τα Έξοδα Μεταφοράς Που Προέκυψαν Για Την Υπόθεση Του και για την επνα προώθηση του προϊόντος .

Όσον Αφορά Τα Έπιπλα Θα Πρέπει Πριν Την Συναρμολόγησή Τους Να Γίνει Λεπτομερής Έλεγχος Για Τυχόν Εργοστασιακά Αισθητικά Ελαττώματα (Γρατζουνιές Κλπ.) Ή Φθορές. Δεν Θα Γίνεται Δεκτή Καμία Επιστροφή Επίπλου Με Εργοστασιακό Ή Αισθητικό Ελάττωμα Μετά Την Συναρμολόγησή Του.

Σε προϊόντα που διέποντας από κανόνες υγιεινής και έχουν ανοιχτοί

Δεν Γίνονται Δεκτές Επιστροφές Σπασμένων/καταστραμμένων  Προϊόντων Οι Οποίες Αναγράφουν Στην Σελίδα Του Προϊόντος Ότι Ταξιδεύουν Με Ευθύνη Του Πελάτη

 

Τέλος, για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας σε καθε περίπτωση επιστροφής παραγγελθέντος προϊόντος, σας συνιστούμε να επικοινωνείτε προηγουμένως με την Εταιρεία τηλεφωνικά στο 2102791824 η στο email info@louizidishome.gr  

Δεν Γίνονται Δεκτές Επιστροφές Χωρίς Να Έχετε Συνεννοηθεί Πριν Μαζί Μας

Δεν Γίνονται Δεκτές Επιστροφές Που Δεν Παραδίδονται Στην Έδρα Μας

 

 

Η παρούσα Σύμβαση δεν επηρεάζει οποιαδήποτε δικαιώματα καταναλωτών που προβλέπονται από τη νομοθεσία.

 

 

11.Ανωτέρα Βία

 

Η Εταιρεία δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση (συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης) που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητά της ή οφείλονται σε ανωτέρα βία και θα δικαιούται παράταση του χρόνου για την εκτέλεση. Ενδεικτικά παραδείγματα μπορεί να είναι απεργίες, τρομοκρατικές ενέργειες, πόλεμος, προβλήματα των προμηθευτών / μεταφοράς / παραγωγής, διακυμάνσεις των συναλλαγματικών ισοτιμιών, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις και φυσικές καταστροφές.

 

12. Ακύρωση παραγγελίας

 

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας εφόσον έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν. 

 

13. Εγγύηση

Τα προϊόντα που αγοράζει ο καταναλωτής και καλύπτονται από εγγύηση ο ελάχιστος χρόνος ειναί διετή νομική εγγύηση βάση ισχύουσας νομοθεσίας. Συνεπώς, μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα, σε περίπτωση που θεωρεί ότι ένα προϊόν είναι ελαττωματικό ή δεν ανταποκρίνεται στη διαφημιζόμενη εμφάνιση ή λειτουργία, να αποστείλει το προϊόν πίσω προς  εξακρίβωσης ή μη των λεγομένων του πελάτη (την εξακρίβωση την κάνει είτε το κατάστημα το ίδιο είτε ο κατασκευαστής/εισαγωγέας).
Σε περίπτωση που το προϊόν αποδειχτεί ελαττωματικό λόγω κατασκευής, τότε ο καταναλωτής μπορεί να ζητήσει επιδιόρθωση του προϊόντος ή αντικατάσταση του προϊόντος ή μείωση της τιμής ή ακύρωση της σύμβασης και πλήρη επιστροφή του ποσού που κατέβαλε .Η επιστροφή του ποσού γίνετε μόνο όταν το προϊόν είναι μέσα στους πρώτους 6 μήνες της εγγύησης

 Σε περίπτωση που το προϊόν δεν αποδειχτεί ελαττωματικό τότε απλά επιστρέφεται στον καταναλωτή με χρέωση δική του. Επίσης, στην περίπτωση που ο πελάτης αποστείλει ένα ελαττωματικό προϊόν στο κατάστημα, τότε πληρώνει ο ίδιος τα έξοδα αποστολής . Αν το προϊόν αποδειχτεί ελαττωματικό, τότε τα έξοδα αποστολής οφείλει το κατάστημα να τα αποζημιώσει τον πελάτη.

 

14. Εφαρμοστέο Δίκαιο και Δικαιοδοσία. Οι παρόντες όροι χρήσης, η χρήση του www.louizidishome.gr καθώς και οι συναλλαγές μέσω αυτού, διέπονται από την ισχύουσα νομοθεσία Σε περίπτωση, κατά την οποία κάποιος από τους παρόντες όρους ήθελε κριθεί άκυρος ή ακυρώσιμος, η ακυρότητα ή ακυρωσία αυτή δεν θα επηρεάσει την ισχύ των λοιπών όρων. Αρμόδια για την επίλυση οποιαδήποτε διαφοράς ήθελε προκύψει από τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος ή σχετικά με την ερμηνεία ή εφαρμογή των παρόντων όρων χρήσης ή εξ αφορμής αυτών είναι τα Δικαστήρια Αθηνών.

 

15. Ισχύ Τιμών

 

Οι τιμές του online καταστήματος δεν έχουν ισχύ και στις αγορές που γίνονται από το φυσικό κατάστημα, οι τιμές του διαδικτύου ισχύουν μόνο για ηλεκτρονικές και τηλεφωνικές παραγγελίες.

 

16,ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

 

 

16.1 Σκοπός συλλογής στοιχείων - Διαδικασία

 

 

H ΛΟΥΙΖΙΔΗΣ Μ ΛΟΥΙΖΟΣ. λειτουργεί την παρούσα ιστοσελίδα με μοναδικό σκοπό την πώληση προϊόντων και υπηρεσιών στους πελάτες της. Για να επιτευχθεί η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, η H ΛΟΥΙΖΙΔΗΣ Μ ΛΟΥΙΖΟΣ ζητά συγκεκριμένες πληροφορίες που αφορούν την ολοκλήρωση και διεκπεραίωση της παραγγελίας τους, την έκδοση παραστατικών πώλησης, την επικοινωνία με το κατάστημα ή τη δυνατότητα απάντησης σε ερωτήματα & απορίες ή άλλες πληροφορίες που είναι απαραίτητες για το σκοπό αυτό. Κατά τη διαδικασία, η οποία είναι σε όλα της τα στάδια διαφανής, σαφής και κατανοητή, οι πελάτες καλούνται να συναινέσουν στην απόδοση των στοιχείων που τους αφορούν.

 

 

 

16.2 Υπεύθυνος Επεξεργασίας

 

 

Υπεύθυνος σύμφωνα με τη νομοθεσία για την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα είναι η:

 

H ΛΟΥΙΖΙΔΗΣ Μ ΛΟΥΙΖΟΣ.

Δραστηριότητα: Λιανικό εμπόριο άλλων οικιακών ειδών

Έδρα εταιρείας: ΤΣΟΥΡΟΥΚΤΣΟΓΛΟΥ 10-12 ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

ΑΦΜ: 022336618

ΔΟΥ: ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ

 

 

16.3 Δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που συλλέγονται κατά την επίσκεψη στο ηλεκτρονικό κατάστημα 

 

Τα δεδομένα αυτά περιλαμβάνουν, πληροφορίες όπως το όνομα, την ταχυδρομική διεύθυνση, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον αριθμό τηλεφώνου. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια κάθε επίσκεψης στην ιστοσελίδα μας, συλλέγονται αυτόματα, για λόγους καλύτερης εξυπηρέτησης, στατιστικούς ή και τεχνικούς λόγους, στοιχεία όπως, το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιήθηκε, η διεύθυνση IP του επισκέπτη ή πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα που είδε.

 

 

Η συλλογή και επεξεργασία τέτοιων προσωπικών δεδομένων γίνεται κατά την επίσκεψη, την εγγραφή, τη σύνδεση σε υπάρχοντα λογαριασμό ή την παραγγελία προϊόντων στην ιστοσελίδα μας. Τα δεδομένα χρησιμοποιούνται μόνο σύμφωνα με τις ισχύουσες νομικές διατάξεις και την παρούσα πολιτική απορρήτου και αναλόγως της περίπτωσης με τη συγκατάθεσή του επισκέπτη, πελάτη, εγγεγραμμένου χρήστη.

 

 

Ο επισκέπτης διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής ή διόρθωσης εσφαλμένων προσωπικών δεδομένων, το δικαίωμα διαγραφής των προσωπικών του δεδομένων (δικαίωμα στη λήθη) καθώς και το δικαίωμα λήψης αντιγράφου προσωπικών δεδομένων. Ο επισκέπτης, αν είναι εγγεγραμμένος χρήστης μπορεί να διεκδικήσει τα δικαιώματα του με τη σύνδεσή στο λογαριασμό πελάτη και την άμεση επεξεργασία τους ή και να διαγράψει τον λογαριασμό του εντελώς. Τα δεδομένα που πρέπει να αποθηκεύουν λόγω νομικών, θεσμικών ή συμβατικών υποχρεώσεων για τη διατήρηση εμπορικών εγγράφων θα παραμένουν σε ασφαλές περιβάλλον καθ’ όλη τη χρονική διάρκεια που απαιτείται από τη νομοθεσία.

 

 

16.4 Αποστολή ενημερωτικών δελτίων (newsletter)

 

 

H ΛΟΥΙΖΙΔΗΣ Μ ΛΟΥΙΖΟΣ συλλέγει και επεξεργάζεται διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail address) που παρέχουν αυτοβούλως οι χρήστες αφού έχουν προηγουμένως αποδεχθεί τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας.

 

Για την αποστολή των ενημερωτικών δελτίων χρησιμοποιούμε μόνο τα στοιχεία που μας έχετε δηλώσει, δηλαδή το email και το όνομα σας, αν το έχετε καταχωρήσει. Επίσης διατηρούμε και την IP διεύθυνσή σας. Όλες οι διαδικασίες είναι σύμφωνες με τον νέο ΓΚΠΔ της ΕΕ και τα αρχεία σας προστατεύονται σύμφωνα με την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων που εφαρμόζουμε.

 

Σκοπός της επεξεργασίας είναι, αποκλειστικά, η αποστολή στους χρήστες ενημερωτικών δελτίων, προσφορών κλπ από την εταιρία μας. H ΛΟΥΙΖΙΔΗΣ Μ ΛΟΥΙΖΟΣ επεξεργάζεται τα δεδομένα αυτά έως ότου ο χρήστης δηλώσει ότι δεν επιθυμεί πλέον την αποστολή ενημερωτικών δελτίων και ζητήσει τη διαγραφή του από τη σχετική λίστα, μέσω email προς την εταιρία (info@louizidishome.gr) ή ακολουθήσει την αυτοματοποιημένη διαδικασία διαγραφής/Unsubscribe  

 

 

16.5 Διαβίβαση προσωπικών δεδομένων

 

 

Τα δεδομένα των επισκεπτών μπορεί να διαβιβαστούν σε συνεργαζόμενους παρόχους υπηρεσιών προώθησης ή άλλων σχετικών με τους σκοπούς της ΛΟΥΙΖΙΔΗΣ Μ ΛΟΥΙΖΟΣ υπηρεσιών. Οι συνεργαζόμενες εταιρείες έχουν επιλεγεί προσεκτικά και δεσμεύονται απέναντι στην  ΛΟΥΙΖΙΔΗΣ Μ ΛΟΥΙΖΟΣ με σχετική σύμβαση που αφορά και την προστασία των προσωπικών δεδομένων, βρίσκονται εντός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου, υπόκεινται στην σχετική νομοθεσία της ΕΕ και παρέχουν το υψηλότερο δυνατό επίπεδο ασφάλειας. Ο επισκέπτης διατηρεί το δικαίωμα εναντίωσης ή διαγραφής από τέτοιες ενέργειες ανά πάσα στιγμή.

 

 

Επίσης τα δεδομένα μπορεί να διαβιβαστούν στις επίσημες αρχές, αν υπάρχει νομική υποχρέωση ή εντολή δικαστηρίου. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση που επιχειρηση έχει το δικαίωμα να το πράξει, για τη δίωξη των ποινικών αδικημάτων ή για την προστασία και την επιβολή των δικαιωμάτων και των απαιτήσεών της.

 

 

Δεδομένα διαβιβάζονται και σε τρίτους για την ορθή εκτέλεση των συμβάσεων στις ακόλουθες περιπτώσεις:

 

Για την παράδοση αγαθών σε μεταφορικές εταιρείες και σε εταιρείες παροχής ταχυδρομικών υπηρεσιών, όπως ορίζεται με την τοποθέτηση της παραγγελίας.

Για την πληρωμή των αγαθών σε παρόχους υπηρεσιών πληρωμών της ημεδαπής ή της αλλοδαπής (πχ PayPal) ή τραπεζικών ιδρυμάτων, που καθορίζονται κατά την τοποθέτηση της παραγγελίας.

 

 

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας πληρωμής, δεν καταγράφονται, ούτε αποθηκεύονται οι πληροφορίες πληρωμής κατά τη συναλλαγή αυτή, όπως αριθμοί πιστωτικών καρτών ή λοιπά τραπεζικά ή άλλα στοιχεία. Οι πληροφορίες αυτές παρέχονται απευθείας στον αντίστοιχο πάροχο υπηρεσιών πληρωμών αποκλειστικά.

 

 

 

16.6 Ασφάλεια δεδομένων

 

Η ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων είναι μια υψηλή προτεραιότητα για την εταιρία μας Τα δεδομένα των επισκεπτών που αποθηκεύονται προστατεύονται μέσω τεχνικών και οργανωτικών μέτρων για την αποτελεσματική πρόληψη απώλειας ή κακής χρήσης από τρίτους. Οι αρμόδιοι επεξεργασίας επεξεργάζονται τα προσωπικά δεδομένα και δεσμεύονται για την τήρηση του απορρήτου. Για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, τα δεδομένα μεταδίδονται σε κρυπτογραφημένη μορφή. Προκειμένου να εξασφαλιστεί η μακροπρόθεσμη προστασία των δεδομένων, τα τεχνικά μέτρα ασφαλείας παρακολουθούνται τακτικά και, εάν είναι απαραίτητο, προσαρμόζονται στα αντίστοιχα επικρατούντα πρότυπα της τεχνολογίας.

 

 

Η χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου συμπεριλαμβανομένης της περιήγησης καθώς και οποιωνδήποτε άλλων υπηρεσιών παρέχονται από αυτόν (web caching κλπ), προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των εδώ περιγραφόμενων Όρων Χρήσης.

 

17. Ιστοσελίδες Τρίτων Μερών

 

 

Για να διευκολύνει την πρόσβασή σας στις ιστοσελίδες της, η louizidishome.gr μπορεί να συμπεριλάβει συνδέσεις με ιστοσελίδες του Internet, οι οποίες αποτελούν ιδιοκτησία τρίτων ή τις διαχειρίζονται τρίτοι και ευθύνονται οι ίδιοι για το περιεχόμενο τους.

 

 

 

18. Περιορισμός Ευθύνης

 

 

H louizidishome.gr έχει καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να απεικονίσει με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια τα προϊόντα που διαθέτει με την προβολή φωτογραφιών, περιγραφών και ειδικότερων σχολίων. Ωστόσο, ο παρών δικτυακός τόπος ενδέχεται να περιέχει σφάλματα (τυπογραφικά, αριθμητικά και απεικόνισης). H louizidishome.gr δεν εγγυάται την ακρίβεια ή πληρότητα των απεικονίσεων και των περιγραφών ή την αξιοπιστία κάθε συμβουλής, γνώμης, δήλωσης ή άλλης πληροφορίας που αναφέρεται ή διατίθεται στον παρόντα Δικτυακό Τόπο.